Öppettider

Restaurangen är stängd för säsongen. Däremot har vi öppet för boende och konferensgäster. Vårens öppettider och program ser ni nedan. Bordsbokning rekommenderas.

Februari
Fre 9 feb kl 17.00 – 24.00 Patrik Isaksson (förköp)
Lör 10 feb kl 12.00 – 24.00 Patrik Isaksson (förköp)
Sön 11 feb kl 12.00 – 17.00 À la carte

Mars
Fre 2 mars kl 17.00 – 24.00 Arvid Nero
Lör 3 mars kl 12.00 – 22.00 Tema: Mat & vin i Alsace (boka bord)
Fre 9 mars kl 17.00 – 24.00 Mikael Rickfors (förköp)
Lör 10 mars kl 12.00 – 24.00 Mikael Rickfors (förköp)
Tors 29 mars kl 17.00 – 24.00 (Skärtorsdag)
Fre 30 mars kl 12.00 – 22.00 (Långfredag)
Lör 31 mars kl 12.00 – 22.00 (Påskafton)

April
Sön 1 april kl 12.00 – 22.00 (Påskdagen)
Mån 2 april kl 12.00 – 17.00 (Annandag påsk)
Fre 13 april kl 17.00 – 24.00 Peter Apelgren (förköp)
Lör 14 april kl 12.00 – 24.00 Peter Apelgren (förköp)
Fre 20 april kl 17.00 – 22.00 Tema: Mat & vin i Champagne (boka bord)
Lör 21 april kl 12.00 – 23.00 À la carte
Fre 27 april kl 17.00 – 22.00 À la carte
Lör 28 april kl 12.00 – 22.00 À la carte
Sön 29 april kl 12.00 – 17.00 À la carte
Mån 30 april kl 12.00 – 24.00 (Valborgsmässoafton)